Škole plivanja Beograd

Škole plivanja Beograd
royal-4-kids-skole-plivanja

Royal 4 Kids

Beograd, Banovo brdo, Kneza Višeslava 44 +381 11 4093189
ŠKOLA PLIVANJA U BEOGRADU. Na bazenu Royal 4 Kids obuku plivanja(početni nivo) sprovodi plivački klub OBILIĆ preko svoje škole plivanja „ Royal 4kids“ a časovi se održavaju radnim danima u terminima od 16-20h, a vikendom od 9-13h. STANDARD KOJI ŠKOLA NUDI U UZRASTU 3,5 DO 6,5 GODINA JE JEDAN TRENER NA 8 DECE, A U UZRASTU 6,5+ JE JEDAN TRENER NA 12 DECE!
U školi plivanja “Royal 4kids” rade LICENCIRANI treneri sa završenim Fakultetom sporta I fizičkog vaspitanja, a neki od njih imaju I bogato međunarodno iskustvo.
U ponudi su tri paketa (PONEDELJAK-SREDA-PETAK, UTORAK-ČETVRTAK, SUBOTA – NEDELJA).Trenažne grupe su UZRASNO STRUKTUIRANE,u školi plivanja se nalaze deca isključivo kategorije NEPLIVAČ I POLUPLIVAČ a trenažni proces se sprovodi po nivoima plivačkog znanja(N1,N2,PP1,PP2).
Cenovnik
bushido-kids-skolica-sporta-skole-plivanja

Bushido kids školica sporta

Beograd, Košutnjak, Kneza Višeslava 72 +381 60 3758302
Struktura časova Program je namenjen deci od 3 do 14 godina, podeljenih u grupe prema uzrastu i sposobnostima. Škola plivanja obuhvata 1 ili 2 časa nedeljno. Časovi su u trajanju od 60 minuta. Na svakom času sa decom radi od 3 do 6 profesora fizičkog vaspitanja sa velikim iskustvom u radu sa decom. Sadržaj programa Obuka je namenjena deci neplivačima, ali i plivačima sa kojima se radi na ispravljanju tehnika i učenju novih tehnika plivanja. Obuka podrazumeva učenje kao i usavršavanje tehnike plivanja sva četiri stila (kraul, prsno, ledjno, delfin), prilagodjeno uzrastu i sposobnostima dece. Obuku vrše profesori fizičkog vaspitanja, najbolji treneri iz ove oblasti sa dugogodišnjim iskustvom u plivačkim klubovima. Lokacije SC “11.
april”, Autoput 2 , Novi Beograd.
FC “Tonus”, Zdravka Čelara 14 , Palilula. SC “Dorćol”, Dunavska 62 , Dorćol. SRC “Strelište”,Radivoja Koraća bb, Pančevo.
Dete treba upoznavati sa zdrastvenim prednostima fizičke aktivnosti već od 5-6 godine života. Tokom ove faze roditelji imaju glavnu i presudnu ulogu da dete usmere na pravi put i pruže dovoljno motivacije i podrške za bavljenje jednim sportom. U životu svakog deteta trebalo bi da postoje određene faze razvoja a sve sa ciljem normalnog psihičkog i fizičkog zdravlja deteta. Prve godine života deteta su najvažnije za njegov fizički, emocionalni i intelektualni razvoj.
skola-sporta-sporticus-skole-plivanja

Škola sporta Sporticus

Novi Beograd, Bulevar Milutina Milankovića 148 +381 65 3082667
Treninzi na bazenu Sportski klub Sporticus organizuje i obuku plivanja za polaznike svoje škole sporta.
Reč je o treninzima sportskog plivanja, na različitim nivoima plivačkog znanja (od nivoa neplivača do savladavanja četiri stila plivanja).
Treninzi se sprovode u bazenima namenjenim sportskom plivanju, sa adekvatnim uslovima za uspešnu realizaciju.
happy-kids-skole-plivanja

Privatni vrtić Happy Kids

Beograd, Palilula, Kopernikova 10 +381 11 2762474
ŠKOLA PLIVANJA.
Dodatne usluge vrtića HAPPY KIDS mogu jednako koristiti i deca koja pohađaju i koja ne pohađaju naš vrtić.
PLIVANJE Plivanje je prvo na listi bazičnih sportova, ispred atletike i gimnastike.
U najranijem detinjstvu plivanje je sport koji se preporučuje, kako za pravilan rast tako i za razvoj deteta.
Ono doprinosi izlečenju danas tako čestih deformiteta stopala i kičme, služi kao terapija pri iščašenju kukova, normalizuje mišićni tonus, ali i jača imunitet i deluje rasterećujuće na psihu.
Školica plivanja se održava 2 puta nedeljno u prepodnevnim časovima tokom celog leta.
U jednoj grupi je između desetoro i petnaestoro dece jednakih fizičkih predispozicija.
U vrtiću Happy Kids 3, školica plivanja je sastavni deo osnovnog paketa usluga.
Cenovnik
skolica-sporta-sport-kids-skole-plivanja

Školica sporta Sport kids

Novi Beograd, Bulevar Mihala Pupina 165a +381 64 1679897
Škole plivanja.
OBUKA PLIVANJA.
Časovi se sprovode na bazenima namenjenim deci (odgovarajuća temparatura vode, vazduha, odgovarajući higijenski uslovi) u trajanju od 45 minuta.
Veoma je bitno da dete zavoli aktivnosti u vodi, jer boravak u vodenoj sredini u dečijem uzrastu ima ključni uticaj na pravilan rast i razvoj.
Časovi plivanja se sprovode tokom novembra, decembra, marta i aprila meseca. Detinjstvo predstavlja telesno najburniju etapu ljudskog razvoja.
Deca vole igre i učestvovanje u raznim aktivnostima i sportovima, a narocito vole da se takmiče.
Da bi uticali na povećanje dečijeg sportskog potencijala, roditelji, treneri i rukovodeće osoblje često tragaju za najboljim programima treninga.
Treneri često postaju uzori i deca mastaju o tome da jednog dana dosegnu uspehe Majkla Dzordana, Novaka Đokovića, Mesija… Medutim, velika je greska podvrgnuti decu programima treninga odraslih osoba.
Deca su jedinstvena u svakom delu svog razvoja, sa različitim telesnim sposobnostima tokom odrastanja.
Telesne i psiholoske promene koje se dogadaju u svakom delu njihovog razvoja povezane su sa promenama u ponašanju.
Vrlo je vazno da osobe koje rade sa decom budu dobro upućene u sve telesne, emocionalne i kongitivne promene kroz koje deca prolaze tokom svog razvoja, tako da na osnovu toga osmišljavaju trening koji će najbolje odgovarati svakoj njegovoj fazi.
Back to Top